Vi vill ha med dig på vår resa!

Just nu letar vi efter nya återförsäljare, vi växer ständigt och konsumenter hör av sig till oss från alla Sveriges hörn och kanter med frågor om var de kan köpa våra produkter.

Vi vill nu utöka vårt nätverk av likasinnade, vi söker både digitala och fysiska butiker, stora som små. Idag finns våra produkter hos väl utvalda återförsäljare och vi ser gärna att du blir en av dem!

Munkens produkter är förmodligen Sveriges mest igenkända varumärke när det kommer till Svensk hantverksmässigt tillverkad Bisalva och Honung.

Hållbarhet & Ärlighet

För oss är det viktigt att alla relationer vi har är hållbara, transparenta och ärliga från dag ett. Vi har under åren blivit plagierade, kopierade och andra aktörer har försökt att nyttja vårt varumärke för egen vinning. Anledningen till att vi idag är starkare än någonsin är för att vi älskar det vi gör, vi gör det ordentligt och vi gör det bra. Vår passion för våra produkter återspeglar sig i kvalitén men också i lojaliteten som våra kunder har till varumärket. Munkens Hälsa är och kommer alltid att var originalet.

För stora och små

Oavsett vilken typ av verksamhet du driver så kan vi erbjuda ett koncept som kommer att förstärka ditt egna varumärke. Att sälja våra produkter är en kvalitetsstämpel som skapar lojala kunder.

Dessutom visar du att du tror på Svenskt jordbruk, ekologiska och KRAV-märkta produkter samt att kvalité är viktigt för dig och din verksamhet!